Tuesday, July 17, 2018

Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
7,162 views

Winx Club: The Secret of the Lost KingdomVa mai aduceti aminte de celebra serie de desene animate, lansate in 2004 de Rainbow S.p.A., WINX? In 2007 a aparut un film Winx Club: Secretul regatului pierdut. In Romania inca nu a aparut, dar puteti sa-l urmariti in limba engleza in Youtube.

Iata deci aventurile fetelor winx in noul film:
1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9

Intrebari si raspunsuri:

Winx este povestea tinerei Bloom care intr-o zi ajunge sa fie invitata de prietena ei , Stella , la un colegiu numit Alfea ce se ocupa cu pregatirea fetelor ce au talente magice . Acolo , descopera o lume nou, si afla ceva uimitor, ca ea poseda o putere grozava, numita Dragon Flame, care o poate face cea mai puternica zana.

Astfel, Stella si Bloom isi unesc puterile pentru a deveni cele mai populare fete din tot colegiul. Dupa o vreme , grupului lor se va alatura si regina Limpheei (care are 16 ani , dar a dobandit acest rol deoarece parintii ei au fost ucisi), Flora, ce poate controla natura. Cele trei o cunosc si pe Musa, si dupa un timp, pe Tecna si Layla. Ele vor deveni cele mai bune prietene si vor scapa colegiul de amenintarea vrajitoarelor cele rele , care au fost izgonite deoarece erau puse numai pe fapte rele.

Siteul oficial Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom

Wednesday, April 8, 2009, 11:22
This news item was posted in winx category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*