Sunday, July 22, 2018

The Sims 3 pe mobil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
1,163 views

The Sims 3 pe mobilThe Sims 3 iti ofera ocazia de a controla simsi unici intr-un cartier deschis si viu! Libertatea din Sims 3 te va inspira si amuza cu pozne si surprize.

• Un nou cartier – Exploreaza liber cartierul. Simsii tai pot umbla prin cartier, pot vizita casele vecinilor si au posibilitatea de a explora imprejurimile. Pot merge in centru pentru a se intalni cu prieteni, pot intalni pe cineva nou in park sau pot vedea colegi pe strada. Daca simsii tai sunt la locul potrivit la timpul potrivit, cine stie ce se poate intampla?
• Sistem nou de creare a simsilor – Creeaza ce sim ai in minte. Uneltele noi si usor de folosit iti permit o personalizare mult mai mare pentru a da viata unor simsi cu autentic diferiti. selectiona inaltimea lor, tipul de corp – de la slab la in forma – si multe alte elemente fizice! selectiona caracteristicile faciale, culoarea pielii, a parului, forma ochilor si culoarea si selectiona-le hainele si accesoriile.
• Noi personalitati realistice – Fiecare sim este o persoana unica, cu o personalitate distincta. Creeaza simsi realistici cu personalitati diferite. selectiona dintre multiplele caracteristici personale si combina-le in moduri comice. Combinatia de caracteristici pe care o alegi – curajos, artistic, individualist, perfectionist, romantic, neindemanatic, paranoic si multe altele – ajuta la conturarea comportamentului simsilor tau si cum interactioneaza cu altii. Simsii tai au acum necesitate mult mai complexe decat cele cotidiene. Sunt indivizi complecsi cu personalitati unice.
• Personalizare nelimitata – Oricine poate modifica orice! Construieste mobil visurilor sau fa designul unui camin pentru o familie. Modifica totul de la parchet la flori, tricouri si canapele, tapet si draperii. Este usor si distractiv sa modifici culorile si modelele, oferindu-si optiuni nelimitate de personalizare. Sau poti popula cartierul simsilor cu o serie de cladiri pre-existente. Care dintre simsii tai va locui in vile scumpe, apartamente pentru burlaci, imobile de vis sau casute ieftine?

The Sims 3 pe mobil

EA Mobile a lansat jocul The Sims 3 pentru iPhone si telefoane mobile. Jocul este dezvoltat de aceeasi echipa care a lucrat si la jocurile Anytime Pool si X-Men Origins: Wolverine.

Aspectul original al celebrei francize The Sims a fost pastrat, asa incat vei avea inca o oara ocazia sa-ti inventezi personajul Sim si sa te ingrijesti de el in lumea virtuala. In cel mai nou joc din seria The Sims vei putea sa schimbi personalitatea Sim-ului tau, facandu-l “romantic”, “diabolic”, dar si “cleptoman”. Jucatorii isi vor putea personaliza personajele pornind chiar de la aspectul fizic al acestora. Astfel, jucatorii vor putea selectiona pentru personajul preferat culoarea parului, a ochilor, configuratia fetei, inaltimea, varsta, dar si vestimentatia sau tipul de temperament.

Prin multiplele combinatii prin care poti sa-ti personalizezi Sim-ul si din care pot rezulta milioane de personaje unice, jocul poate fi reluat de nenumarate ori. Poate vecinul cu care te-ai certat prima oara, la rejucare ti-l faci cel mai bun prieten.

In varianta pentru iPhone, jocul dispune de grafica 3D, din nou meniul si sistemul de control sunt intuitive, suportand miscari de scroll si “maturare” a ecranului cu degetul.

Nu este necesitate de tutoriale complexe pentru ca sa gasesti drumul prin joc. Intregul univers 3D se invarte, se inclina si se roteste fara intreruperi in jurul personajului Sim creat de tine.

Producatorii jocului au declarat ca jucatorii vor putea sa asculte piesele preferate, impreuna cu personajele lor, muzica incarcata pe telefon prin iTunes.

Personajului Sim i se pot da diferite sarcini, dar si indeplinirea a patru mini jocuri. Jocul va folosi accelerometrul iPhone pentru a controla anumite parti din joc.

Pentru telefoanele mobile performante, grafica jocului este 2D isometric.
The Sims 3 este disponibil pentru telefoanele mobile si spre descarcare de pe Vodafone Live si Orange World incepand cu 2 iunie, in timp ce versiunile pentru iPhone si iPod Touch vor fi disponibile pe AppStore la aceeasi data.

Thursday, July 23, 2009, 23:45
This news item was posted in Info utile category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “The Sims 3 pe mobil”

  1. avatar

    Jocuri Consola said on Wednesday, June 23, 2010, 7:30

    mie imi place sa il joc pe pc, pe telefon imi e putin incomod

Leave a Reply

*