Friday, July 20, 2018

Rihanna Makeover & Dressup

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
294 views

Rihanna Makeover & DressupRihanna este unul dintre cei mai la moda artisti si cantareti. Robyn Rihanna Fenty s-a născută pe 20 februarie 1988 în Saint Michael si este o cântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. În anul 2003 formația Rihannei a fost prezentată producătorului american Evan Rogers, care se afla într-o vacanță în Barbados. Ulterior, Rogers afirma că „în momentul în care Rihanna a intrat în cameră, celelalte două cântărețe nici nu mai existau.”

La vârsta de șaisprezece ani Rihanna s-a mutat în S.U.A. împreună cu mama sa, iar Carl Sturken a ajutat-o pe interpretă să înregistreze primul său album demonstrativ, care conținea o preluare a șlagărului „For the Love of You”, de Whitney Houston. Înregistrările discului au durat aproape un an, având în vedere că Rihanna era încă studentă și nu putea lucra decât în vacanțe. Pe parcursul anului 2004 discul demonstrativ a ajuns la președintele casei de discuri Def Jam, Jay-Z, care i-a propus interpretei un contract de management.

Rihanna a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiași an. Discul conține o mixtură între stilurile pop, reggae și dancehall, evidențiată prin intermediul unor influențe preluate din muzica caraibiană.

Sunday, October 3, 2010, 0:53
This news item was posted in Vedete category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*