Tuesday, August 21, 2018

Povestea lui Despereaux

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
487 views

Povestea lui DespereauxPovestea lui Despereaux (The tale of Despereaux) este de fapt un basm cu regi, cu printese, marinari si cavaleri.

In film este vorba despre un soricel care pare sa nu fie capabil sa se adapteze obiceiurilor rozatoarelor obisnuite precum ” a se teme” sau “a manca pagini de carte” in loc sa le citeasca. In plus, el incalca legea sacra a soarecilor de a nu vorbi niciodata cu oamenii, asa ca este alungat in tinutul sobolanilor, niste creaturi care se tem de lumina si au obiceiuri tare barbare. Acolo, micul Despereaux il intalneste pe Roscuro, un sobolan care pare sa nu se adapteze obiceiurile semenilor sai, avand mai multe in comun cu Despereaux. Restul povestii cred ca merita sa o descoperi pe cont propriu.

Animatiile sunt diferite de cele produse de Dreamworks sau Pixar dar acesta nu este un lucru rau ci doar un element placut de diversitate, in timp ce vocile personajelor importante sunt oferite de Matthew Broderick, Dustin Hoffman si Emma Watson.

The tale of Despereaux merita urmarit, fiind un film dragut, relaxant si care probabil te va face sa-ti retraiesti momentele copilariei.

Thursday, February 19, 2009, 1:34
This news item was posted in Desene animate category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*