Friday, September 21, 2018

Povestea Bionicle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading ... Loading ...
472 views

Bionicle. Capitolul 1: Cautarea mastilor
Sase eroi Toa trebuie sa descopere cum sa lucreze impreuna pentru a salva insula rai Mata Nui de la distrugere de catreumbrele lui Makuta. Ei sunt Toa Mata. Numai ascunsele Masti Kanohi ale Puterii le vor da destula putere celor 6 Toa pentru a se confunta cu bestiile Rahi infectate de catre Makuta si sa aduca pacea pe insula si intre locuitorii Matorani.

Bionicle. Capitolul 2: Hoardele Bohrok
Bucurosi datorita victoriei lor asupra lui Makuta, locuitorii insulei Mata Nui descopera o noua amenintare prin Hoardele Bohrok. “Gandaci” robotici, condusi de bizare forme de viata numite Krana, aceste creaturi distrug insula. Toa si Matoranii lucreaza impreuna pentru a stopa avansarea hoardelor Bohrok.

Bionicle. Capitolul 3: Toa Nuva si Bohrok-Kal
Bohrok au fost invinsi. Sau nu? Sinistru transformati, Toa Mata devin Toa Nuva, cu arme si armuri noi, si au necesitate de toata puterea pe care o pot avea pentru a-i distruge pe Bohrok-Kal.

Bionicle. Capitolul 4: Masca Luminii
Doi Matorani, Takua Cronicarul, si Jala, numit apoi Jaller, Capitanul Garzilor, descopera legendara Masca a Luminii, si pleaca in cautarea celui de-al Saptelea Toa. Makuta isi trimite monstrii sa ii opreasca pe cei doi de la descoperirea Toa-ului de Lumina. Dar intalnirea cu Makuta nu este exclusiv surpriza din aventura celor doi…
Bionicle – Mask Of Light

Bionicle. Capitolul 5: Legendele lui Metru Nui
Cu mult timp in urma, inainte de locuirea Matoranilor pe insula Mata Nui, Marele oras Metru Nui era casa lor. Sase Matorani fusesera transformati in Toa Metru, eroi cu misiunea de a salva orasul de la un lider fals si de la Vanatorii Intunericului.
Bionicle – Legends of Metru Nui

Bionicle. Capitolul 6: Paienjenisul de umbre
Cei sase Toa Metru se intorc in orasul Metru Nui pentru a salva Matoranii adormiti de Makuta. dar, cand ajung acolo, descopera capsulele Matoranilor agatate pe panze de paianjen Visorak. Transformati pe jumatate in bestii, Toa Metru devin Toa Hordika.Misiunea lor: sa ii infranga pe Sidorak si pe Roodaka cu ajutorul prietenilor lor Rahaga.Soarta Matoranilor adormiti depinde de Toa.
BIONICLE – Web of Shadows

Bionicle. Capitolul 7: Voya Nui
Piraka s-au pus pe treaba. Pretinzand ca sunt Toa, sase “gangsteri” terorizeaza izolata insula plutitoare Voya Nui si forteaza Matoranii sa ii ajute la obtinerea mastii Kanohi Ignika. Dar destinul a sase Matorani din Mata Nui va interveni intre planurile diabolice pe care Piraka le vor pune in aplicare pentru a primeste Masca Vietii,acesti bravi Matorani transformandu-se in Toa Inika

Bionicle. Capitolul 8: Mahri Nui
Monstrii stranii din adancuri ataca orasul scufundat Mahri Nui. Masca Vietii cade de pe Voya Nui, scufundandu-se in apele detaliate si atragand dupa ea diabolicii monstrii Barraki. Toa Inika se scufunda dupa masca, transformandu-se in Toa Mahri de catre apele abisului.Orasul scufundat Mahri Nui se va afla in centrul unei batalii zi intre Barraki, Rahi, Toa, si gardienii inchisorii “The Pit”.

Bionicle. Capitolul 9: Phantoka – Spirite ale aerului
Legendarii Toa Nuva ajung in masiva grota Karda Nui, in mijlocul unui conflict al cerului, dat intre Matorani si niste creaturi asemanatoare cu liliecii, servind Fratia Makuta. Lipitorile umbrei au transformat majoritatea Matoranilor in niste creaturi intunecoase, fortand astfel Matoranii sa se lupte intre ei pentru putere.

Personajele:
- Toa : Eroii principali ai povestii, si totodata eroii destinati Marelui Spirit Mata Nui. Toti Toa poarta Masti de Putere si contoleaza elemente ale naturii.
- Matoranii : Cea mai raspandita rasa din Universul Bionicle, Matoranii, nu sunt foarte puternici dar de multe ori fac fapte brave.
- Turaga : Fosti Toa, Turaga sunt indrumatorii Koro-urilor.
- Makuta : Cel care l-a atacat pe Marele Spirit Mata Nui si l-a facut sa-si piarda cunostinta, Makuta este una dintre cel mai puternice creaturi si chiar fratele Marelui Spirit. El este inamicul nr. 1 din Universul Bionicle. El este lider in Fratia Makuta, plina cu creaturi asemanatoare cu el, al caror interes este sa distruga Marele Spirit Mata Nui .
- Vanatorii Intunecati: Vanatorii Intunecati sunt o organizatie de vanatori de recompense si mercenari.
- Ordinul Mata Nui: O organizatie secreta dedicata servirii spiritului Mata Nui.

sursa

Friday, August 1, 2008, 7:39
This news item was posted in Bionicle category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*