Tuesday, August 21, 2018

Phinias si Ferb In a 2 Dimensiune

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4.83 out of 5)
Loading ... Loading ...
5,179 views

Phinias si Ferb In a 2 DimensiunePhineas Flynn şi fratele său vitreg, Ferb Fletcher, sunt hotărâţi să învingă plictiseala şi fac ca fiecare zi de vacanţă să conteze. Fraţii visează lucruri imposibile şi, cumva, reuşesc să transforme aceste vise în realitate. În plus, băieţii reuşesc să nu lase urme înainte ca părinţii să ajungă acasă, spre disperarea surorii lor mai mari, Candace. Fraţii vitregi Phineas şi Ferb şi ornitorincul lor de casă, Perry, se distrează mult împreună, făcând tot felul de nebunii, cum ar fi să construiască un roller coaster în grădină. Phineas este o persoană foarte energică, Ferb este partenerul lui tăcut, iar aparent docilul Perry este de fapt un agent secret deghizat în acest serial animat caraghios şi distractiv.

Phineas stie ca poate sa faca orice daca isi pune mintea la contributie. Unele dintre ideile sale pot parea putin nebunesti, precum construirea unei partii de schi in curtea casei in cea mai fierbinte zi de vara, dar au intotdeauna rezultate. Acest baiat plin de energie se gandeste permanent la modalitati mai mari si mai bune de a-si face lumea mai interesanta si mult mai distractiva.

Ferb este un baiat care nu spune multe. In varsta de noua ani, cu parul verde, este fratele vitreg al lui Phineas si tovarasul sau permanent. Impreuna, imaginatiile lor se inalta pana la cer si ideile prind contur. Ferb este la fel de nebunatic si zburdalnic precum fratele sau vitreg, dar nu vorbeste decat in cele mai importante situatii.

Aventura are nevoie de mai mult spatiu de aceea in noul sezon se muta in doua dimensiuni paralele intre care se deschide un portal de trecere.

Sunday, October 23, 2011, 11:02
This news item was posted in Disney category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*