Friday, September 21, 2018

New Moon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
845 views

New MoonPentru fanii insetati de aventura care au trait fiecare secunda din Twilight iata a venit si momentul mult asteptat al unei continuari: New Moon va fi in cinematografe cat de curand (Noiembrie 2009).

Bella isi revine dupa atacul vampirilor, iar principala ei grija este sa-si serbeze aniversarea cu Edward si familia lui. Bella Swan duce o viata fericita alaturi de Edward. Insa necazurile incep de ziua ei cand, fiind acasa la familia Cullen, se taie la deget in hartia unui cadou primit, sangele “starnind pofta” celor din familie. Din acel moment, lucrurile iau o intorsatura total neasteptata – dupa cateva zile de la incident, Edward o paraseste pe Bella, plecand de tot din Forks, impreuna cu familia sa.

Povestea devine clasica: tanara ramane singura, lunile trec, iar tatal sau incearca sa o readuca cu picioarele pe pamant. Dupa amenintari ca o va trimite acasa la mama ei, Bella, incet, incet isi revine si isi propune multe lucruri. Insa unul, neprevazut, va fi in persoana lui Jacob Black, vechiul ei prieten, cu ajutorul caruia isi va reveni din starile de depresie.

Alaturi de Jacob, Bella descopera ca viata poate fi interesante. Nu dupa mult timp, pe Bella o loveste pofta de aventuri periculoase: motociclete, aruncari in apa de pe stanci, cautari de ursi si… de noi iubiri?! Dupa aventuri traite la maxim, necazurile o napadesc iarasi pe Bella: fata isi explica comportamentul ciudat al lui Jacob – baiatul a fost transformat intr-un varcolac. Insa necazurile nu se termina aici: Alice apare la casa familiei Swan si ii marturiseste Bellei ca din cauza unor informatii gresite, a lui Rosalie si a unor discutii telefonice cu Jacob, Edward si-a propus sa ajunga la clanul Volturi, un grup sofisticat de vampiri antici, ca sa le ceara sa fie omorat.

De aici, totul devine o cursa contra cronometru, iar Bella se va vedea nevoita sa plece in Italia, in speranta de a-l salva pe Edward de la o moarte inutila. Sfarsitul ne lasa “insetati” dupa continuare, caci decizia Bellei de a renunta la viata de om, dorind sa traiasca vesnic, ca vampirii, este momentul in care povestea eroinei urmeaza sa ajunga intr-un punct culminant plin de decizii neasteptat de delicate…

Wednesday, August 12, 2009, 22:25
This news item was posted in Film category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*