Tuesday, September 18, 2018

Mulan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading ... Loading ...
1,431 views

MulanTemandu-se ca va ramane fara tata si dorind sa-l salveze, tanara si frumoasa Mulan se inroleaza clandestin in armata, in locul lui, si, cum nimeni nu s-ar fi asteptat, devine unul dintre cei mai mari eroi ai Chinei.

In China antica plina de prejudecati, o fata este pregatita pentru intalnirea cu petitoarea, dar acolo se face de ras si nu aduce onoare familiei sale. In acelasi timp, hunii ataca China si imparatul decreteaza mobilizarea recrutilor si a rezervistilor. Deceptionata ca nu si-a multumit tatal, Mulan pleaca in locul acestuia la incorporare, desi pedeapsa pentru fete incorporate in armata este moartea.

Recrutii sunt lasati sa se antreneze cu un tanar capitan, iar cei din armata permanenta pleaca sa-i infrunte pe huni. Mulan este ajutata in drumul ei de un dragon si de un greieras norocos, precum si de un cal voinic. Mulan aduce onoare familiei ei, iar Mushu, dragonul, este avansat la nivelul de gardian al strabunilor. Familia devine mandra cand, dupa terminarea razboiului, Mulan este ceruta in casatorie de un tanar chipes, nimeni altul decat conducatorul ostii.

Am sa fac om din tine

Tuesday, August 16, 2011, 2:25
This news item was posted in Desene animate category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*