Tuesday, July 17, 2018

Mos Craciun spune: dati jucariile vechi celor care au nevoie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
516 views

Dragoii Mosului, astazi este o zi foarte importanta. Si pentru voi si pentru mine, dar mai cu seama pentru copiii mai saraci. Pentru ca incepand de astazi, pana in seara de Ajun, o sa lansez, impreuna cu voi, o campanie nemaipomenita: sa fiti voi Mos Craciun pentru copiii mai saraci. Pentru asta nu aveti nevoie de costum si nici de sanie si nici de barba. Este suficient sa cautati printre jucariile voastre mai vechi. Sunt sigur ca fiecare aveti acasa jucarii din anii in care erati mai mici si care acum stau undeva, aruncate intr-un colt. Da, e adevarat, sunt jucariile voastre si nu rveti sa le dati nimanui.

Doar ca eu va propun altceva: daca dati doua jucarii mai vechi, din cele de care nu mai aveti nevoie, unor copii mai saraci, Mos Craciun o sa va lase sub brad niste jocuri si jucarii mult mai noi si mai frumoase. Daruiti pentru ca Mosul sa va aduca tot felul de cadouri de Craciun. Poate va intrebati unde gasiti astfel de copii? Sigur aveti si la voi in bloc sau pe strada voastra. Mergeti la ei si dati-le jucariile voastre mai vechi si veti vedea ce bucurosi vor fi.

Pentru ca acei copii, dragii Mosului, nu prea au parte de jucarii. Eu le mai las, uneori, jocuri si jucarii sub brad dar stiti ce fac ei? Le daruiesc altora mai saraci decat ei. Acesta este spiritul Craciunului, copii: sa dai ceva la care tu tii si sa primesti ceva mai frumos in locul lor. Credeti ca eu nu tin la cadourile pe care vi le fac? Bineinteles ca tin. Fiecare cadou de Craciun pe care voi il primiti are povestea sa si fiecare imi place nespus. Dar pe voi va iubesc si mai mult, pentru ca voi, copii, aduceti bucuria in lume. Voi sunteti bucuria acestei lumi si trebuie sa stiti asta.

Chiar daca uneori aveti impresia ca oamenii mari sunt suparati pe voi. Nu, dragii mosului, oamenii mari sunt prea preocupati de problemele lor si uneori uita ca si ei au fost copii odata. Tocmai de aceea, va rog sa fiti voi, in aceste zile, Mos Craciun pentru cei sarmani. Si cand veti fi mari si veti avea la randul vostru copii, veti putea sa le povestiti ca intr-o zi l-ati ajutat pe Mos Craciun si ca Mos Craciun a fost foarte fericit cand a vazut ce suflete inimoase sunt in trupusoarele voastre mici.

Asculta-l pe Mos Craciun povestindu-si aventura.

Wednesday, December 19, 2007, 0:05
This news item was posted in poveste category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Mos Craciun spune: dati jucariile vechi celor care au nevoie”

  1. avatar

    Jucarii said on Friday, August 21, 2009, 7:53

    Pentru toti cei interesati in donarea unor jucarii va rog sa ne contactati.

Leave a Reply

*