Friday, September 21, 2018

Mos Craciun si eroii din povesti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
516 views

Mai intai si mai intai, Mosul s-a gandit la Cenusareasa. Era foarte harnica si cuminte si intotdeauna ajuta pe cine se putea. Dar Cenusareasa avea de facut curat in tot palatul in care traia cu printul sau. Si mai trebuia sa faca si de mancare pentru toti cei care locuiau in palat, sa spele rufele, sa le calce, sa le aranjeze pe umerase sau in sifonier. Drept pentru care, cu parere de rau, Cenusareasa l-a refuzat pe Mos.

Apoi Mos Craciun s-a gandit la Alba ca Zapada si la cei sapte pitici ai ei. Dar piticii erau plecati departe, in muntii lor de unde extrageau aur si argint, iar Alba ca Zapada era racita si doctorul nu o lasa sa iasa din casa. Apoi Mosul a rugat-o frumos pe Barbie sa il ajute, dar nici Barbie nu putea. In ultimul moment, Mos Craciun si-a amintit de viteazul Naruto, dar eroul trebuia sa se lupte cu cei rai si sa salveze lumea si nu avea timp de jucariile lui Mos Craciun. Si inca o data si-a amintit Mosul de Spiridusul Plezneala si i-a parut rau ca micutul este atat de suparat incat sa nu-i mai pese de copii si de jucariile lor.

“Ho, ho, ho, dragii mosului copilasi. Ce ma fac eu daca nu apuc sa citesc toate scrisorile pana de Craciun? Pentru ca dupa ce le citesc, trebuie sa trimit pe unul din renii mei nazdravani direct in Laponia, la fabrica de jucarii a spiridusilor si sa le spun ce jucarii mai trebuie sa fabrice si sa-mi trimita.

Dar stiti ce? Poate ca ma ajutati voi, toti copiii si scrieti direct pe adresa mea de e-mail, moscraciun@jocurilemele.ro ce jucarii vreti. Iar eu o sa trimit mesajul vostru mai departe, direct in Laponia cea acoperita mereu de zapada.

Ho, ho, ho…”

Descarca aceasta insemnare citita chiar de Mos Craciun in format MP3.
Asculta-l pe Mos Craciun povestindu-si aventura.

Monday, December 3, 2007, 14:10
This news item was posted in poveste category and has 0 Comments so far.
Tagged with: , ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*