Tuesday, August 21, 2018

Misiunea lui Clover

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
1,653 views

Misiunea lui CloverSpioanele (Totally Spies!) este un serial de animatie sortiment de compania franceza Marathon. Productia a inceput in anul 2001, din nou in prezent se lucreaza la un film animat Spioanele de 90 de minute care va avea premiera in 2009.

Gadgeturi standard

Pudra-X
Pudriera electronica este un dispozitiv de comunicare, folosit de Spioane, cand vor sa-l contacteze pe Jerry. In initiatoarele doua sezoane Pudriera electronica avea culoarea roz. Incepand cu sezonul trei a fost recolorata in violet si a primit numele de Pudra-X, care putea sa schimbe hainele doar cu o apasare de buton. Inca o noua caracteristica este aceea de a arata holograma lui Jerry cand vorbesc cu el, nu doar imaginea pe ecran. Pe langa ca poate fi folosita in misiuni, Pudriera electronica/Pudra-X mai poate fi folosita sa ruleze filmulete si sa redea muzica, sau poate fi un pager, un telefon mobil sau un GPS.

Costumele de spioane
Fiecare spioana are un costum, si anume: verde pentru Sam, rosu pentru Clover, galben pentru Alex, albastru deschis pentru Britney, albastru inchis pentru Carmen (mama lui Alex), pentru Gaby (mama lui Sam) verde maritim, pentru Stella (mama lui Clover) roz si pentru Mandy violet (in episodul Evil Coffee Shop Much?, cand a devenit spioana).

Jet Pack
Este un rucsac in forma de inima. asta le face pe Spioane sa zboare. Este atasat de spatele lor. Fetele isi pot tine celelalte instrumente de spionat in el. Original a fost roz, dar in sezonul trei a fost re-pictat ca un violet metalic.

Cureaua expandabila
Este o curea metalica, atasata la costumul de spion. Ea lanseaza o inima cu un cablu atasat. Catarama pare ca se poate lipi de orice, fara nici o problema. A fost original un gadget pentru o misiune, dar dupa prima aparitie a devenit unul standard.

Mai multe informatii la spionele, Lista gadgeturilor din Spioanele

Sunday, May 17, 2009, 0:55
This news item was posted in Totally Spies category and has 1 Comment so far.
Tagged with: ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Misiunea lui Clover”

  1. avatar

    Szilagyi Istvan said on Monday, January 11, 2010, 8:53

    nu imi place de loc :d

Leave a Reply

*