Thursday, September 20, 2018

Madonna la Bucuresti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
242 views

Madonna la Bucuresti Madonna a venit pentru prima data in Romania. Concertul a avut loc aseara in parcul IZVOR din Bucuresti.

Diva a venit pe scena cu aproape o ora peste program, unii dintre fani fluierand intarzierea. Show-ul a debutat cu “The Sweet Machine”, un mix din mai multe piese, iar vedeta americana a salutat publicul cu formula “Hello, Romania!” Imbracata intr-un costum negru, pe care l-a dat jos bucata cu bucata, Madonna a inceput show-ul cu piesa “Candy Shop”. “Hello Romania”, i-a salutat ea pe cei 60.000 de fani, multi dintre ei suparati pentru intarzierea de a proape o ora a divei. Cu adevarat spectaculos chiar din primele minute, show-ul Madonnei i-a facut sa uite imediat praful din atmosfera si balbele organizatorilor.

Show-ul de la Bucuresti a avut patru episoade – “Pimp”, “Old School”, “Gypsy” si “Rave” -, pentru fiecare dintre acestea, Madonna si dansatorii schimband costumatiile. Concertul Madonna la Bucuresti a durat doua ore, timp in care celebra artista a schimbat intre 12 si 15 costume, asa cum a declarat si producatorul turneului in care este inclus show-ul din Capitala, Chris Lamb.

“Madonna vrea perfectiune, se implica in tot ceea ce inseamna pregatirea spectacolului si va face, mai mult ca sigur, o repetitie”, declara Lamb inaintea show-ului de la Bucuresti. Vedeta americana a urcat pe scena alaturi de cinci instrumentisti, doua backing vocal si nu mai putin de 15 dansatori. Echipa de productie a evenimentului a adus echipamentul cu 56 de camioane, iar pregatirile au decurs fara probleme.

Concertul a fost deschis de DJ Paul Oakenfold. Potrivit lui Lamb, costurile totale ale turneului “Sticky and Sweet”, din care face parte si concertul de la Bucuresti, se ridica la nu mai putin de 30 de milioane de dolari. Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat in 1982 si a vandut in cariera peste 200 de milioane de discuri in toata lumea.

MADONNA PARC IZVOR

Thursday, August 27, 2009, 0:28
This news item was posted in Jocuri, Muzica category and has 0 Comments so far.
Tagged with: , , ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*