Tuesday, July 17, 2018

Kung Fu Panda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
2,836 views

Kung Fu PandaKung Fu Panda (2008)

Actiunea se desfasoara in jurul tanarului Po, un urs panda care se stie ca este unul din cele mai lenese animale de pe pamant. Ursul in calitatea sa de ospatar viseaza sa devina cel mai mare luptator de kung fu din China si pentru asta trece prin tot felul de peripeti.

Kung Fu Panda este o comedie americana de animatie in regia lui John Stevenson si Mark Osborne si produsa la DreamWorks Animation. Vocea personajului principal este interpretata de Joe Black, celelalte voci fiind ale lui Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross si Ian McShane. Actiunea se desfasoara in China antica si graviteaza in jurul unui urs panda neindemanatic care isi doreste sa fie maestru in kung fu. Muzica filmului a fost scrisa de Hans Zimmer, dupa ce a vizitat China pentru a se familiariza cu muzica si cultura acestei tari. Premiera a avut loc in SUA la 1 iunie 2008.

In Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sarman ospatar intr-un restaurant de taitei, care este innebunit dupa karate, dar al carui fizic nu-i permite sa practice acest sport. De fapt, Po este definit ca fiind cel mai lenes animal din intreaga China antica. Iar asta este o problema, deoarece dusmani puternici sunt la granitele tarii, iar toate sperantele se aduna in profetia care il desemneaza tocmai pe Po drept “The Chosen One” (Alesul) pentru a salva situatia.

Un grup de maestri in arte martiale vor avea nevoie de o centura neagra la rabdare, pentru a-l transforma pe acest lenes intr-un luptator, inainte de a fi prea tarziu.

Wednesday, November 12, 2008, 8:11
This news item was posted in Film category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Kung Fu Panda”

  1. avatar

    Skunk Fu | Jocuri de poveste said on Saturday, November 7, 2009, 10:45

    [...] la Kung Fu Panda, filmul de la care a plecat [...]

Leave a Reply

*