Friday, July 20, 2018

Jocuri de Halloween

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
496 views

Bufnita de hartie
Nu este necesitate sa cheltuiesti o gramada de bani pentru decoratiile de Halloween. solicita ajutorul copilului pentru a le creea pe perioada de toamna si Halloween. Aceste bufnite adorabile sunt o idee foarte buna si rapida. Trebuie doar sa realizezi un model inainte pentru ca cei mici sa aiba un exemplu dupa care sa se orienteze, din nou apoi poti sa-i supraveghezi la fiecare pas. Dupa ce le terminati puteti sa le puneti in geam sau pe masa.

De ce ai necesitate:

 • 4 pungi maro de cumparaturi
 • 8 crengute
 • un ziar
 • hartie creponata portocalie
 • hartie creponata neagra
 • 1 hartie maro mai groasa

Pentru corpul bufnitei:
Deschide pungile si umple-le jumatate cu ziar. Apoi inchide topul pungii intr-o forma triunghiulara, astfel incat in fata sa formezi ceva asemanator unui cioc. Poti folosi lipici pentru a nu se detasa usor. Taie apoi din hartia creponata portocalie o portiune ce va reprezenta ciocul. Adauga apoi ochii deasupra ciocului, apoi taie din hartia creponata neagra ceva asemanator a doua picioruse si lipeste-le in josul pungii.

Pentru aripi:
Taie hartia maro in doua parti, impatureste una din cele doua parti in jumatate, ca si cum ai realiza o felicitare. Tine hartia vertical si taie o curba in forma unei aripi si decupeaza in zig-zag. Apoi lipeste aripile pe partile laterale ale pungii ( ale corpului bufnitei)

Pentru urechi:
Taie 2 patratele mici de hartie maro. Impatureste in jumatate pe diagonala pentru a forma un triunghi, apoi dezpatureste pe jumatate si lipeste urechile pe o parte si de alta a capului bufnitei.

Alfabetul de Halloween
B vine de la imobil bantuita, din nou Halloween-ul poate fi invatat ca si orice alta sarbatoare cu ajutorul unui investitie inventiv pentru a ajuta copiii sa invete litere. Este o activitate de weekend foarte placuta sa asociezi cuvinte de Halloween cu literele alfabetului.
Jocul este recomandat pentru copiii de la 4 ani in sus. De jucat in casa.

Materiale:

 • ziare, reviste sau cataloage vechi
 • foarfeca
 • marker, creioane si pix
 • bucati de hartie pentru fiecare semn a alfabetului
 • lipici
 • ata

Cum se joaca:
Aseaza-te langa copil si ajuta-l sa scrie pe cate o bucatica de hartie separata fiecare litera a alfabetului. Langa fiecare semn, scrie cuvinte ce au legatura cu Halloween-ul. Cauta in reviste fotografii pentru a ilustra cuvintele scrise. Cand termini pune hartiile una peste alta de la A la Z apoi fa-le fiecareia o gaurica prin care sa introduci ata. Avem un abecedar haios si ilustrat, pe care poti sa-l agati oriunde.

Idei de imagini:
A: arici furios
B: casa bantuita
C: costume de Halloween
D: dovleac
E: extraterestrii
F: furnici gigant
H: Halloween
I: insecte
L: lilieci, licurici
M: mister, mantie neagra, masca
N: nas coroiat
P: pisici, paianjeni
R: rate gigant
S: sange, schelete, scooby doo
T: trucuri, temnite
V: vampiri, vrajitoare
Z: creaturi de la zoo, spada lui zoro

Wednesday, October 29, 2008, 9:01
This news item was posted in Jocuri, Sarbatori category and has 0 Comments so far.
Tagged with: ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*