Sunday, July 22, 2018

H2O sezonul 2 – Episod 7-26

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading ... Loading ...
5,050 views

- 7.CEL BUN, CEL RAU SI LEWIS MCCARTNEY (TO: In delicvent Water)
Vrand sa-si cumpere un nou laptop, Lewis se hotaraste sa-si ia o slujba. Astfel, ocupa postul lui Cleo de la parcul marin, care a fost concediata dintr-un motiv ridicol. Rikki si Emma vor sa-si ajute prietena sa-si primeasca slujba inapoi. Hotarasc sa mearga la parcul marin sa rezolve. Dar cand o usa subacvatica ramane deschisa, Ronny, delfinul vedeta, scapa, inca o data Lewis este primul suspect.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 8.PARTEA GRESITA A SINELOR (TO: Wrong Side of The Tracks)
Rikki este jenata sa le spuna prietenilor sai unde locuieste. Cand Zane si Nate ies la o plimbare cu motocicletele, Nate fura o emblema de la motocicleta lui Terry, tatal lui Rikki. In final, Rikki il duce pe Zane acasa la ea. Zane nu are nici o problema cu imobil cea saraca a lui Rikki, dar cand Terry ii vede sarutandu-se, ii interzice fiicei sale sa se mai vada cu el, crezand ca Zane a umblat la motocicleta. Zane vine mai tarziu sa repare motocicleta. Tatal lui Rikki il accepta si alaturi de Emma, Cleo si Lewis fac un gratar afara.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 9. DRAGA, TI-AM OTRAVIT CALUL ! (TO: Riding for A Fall)
Emma este fortata de mama sa sa-l duca pe Elliot la orele de calarit. Devine geloasa pe Ash, instructorul de calarit ca este mai bun ca ea. Ash ii spune Emmei sa-l lase pe Rebel, calul lui la pascut, dar incearca sa o avertizeze sa nu-l lase sa manance buruieni, pentru ca sunt otravitoare. Rebel este bolnav, din nou Emma vrea sa-l ajute cu un remediu de pe Internet. Folosindu-si puterile, Emma face o nisoare care ii scade temperatura calului.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 10. IMPOSIBIL DE ASCUNS (TO: Unfathomable)
Cleo i-a o nota mica la ultimul examen, din pricina faptului ca nu mai repeta cu Lewis. Din bucurie, Cleo are un nou partener de analiza, Charlotte. asta vrea sa o incarce pe Cleo cu multe teme de imobil, pentru a petrece ea mai mult timp cu Lewis. Sirenele cred ca Charlotte se apropie prea mult de secretul lor.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 11. VANATOAREA DE COMORI (TO: Treasure Hunt)
Tatal lui Rikki ii spune acesteia ca trebuie sa se mute la tara sau in alt oras din lipsa de bani. Din aceasta pricina, Rikki il ajuta pe Zane sa gaseasca o comoara pe fundul oceanului, recompensa fiind o suma mare de bani. Dar cand nu le spune lui Cleo si Emma intreaga poveste, acestea se supara si decid sa-l contacteze pe Lewis, care le-a declarat ca va fi acolo pentru ele tot tipmul. Dar pentru ca Charlotte il tin ocupat, cesta vreo ca a pierdut noroc de a le ajuta pe sirene, cand aveau mai mare necesitate de el. Mai tarziu, Rikki se loveste la cap si nu mai poate continua cautarile, dar cand le spune prietenilor ca are necesitate de bani pentru tatal sau, acestia decid sa o ajute.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 12. SIRENA-MONSTRU (TO: Monster)
Emma cauta un coral frumos pentru acvariul lui Cleo. Dar cand isi taie degetul in el, aceasta incepe sa se poarte bizar. Emma se transforma intr-un monstru dar este stropita cu antidotul pentru pesti a lui Lewis, primit de la colegul lui Cleo. Intre timp, Charlotte este convinsa ca Cleo vrea sa-i saboteze relatia cu Lewis.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 13. TABARA LA INSULA MAKO (TO: Camping on Mako Island)
Luna plina apare pe cer iar. Familia Sertori pleaca intr-o mini-vacanta pe insula Mako. Vin de asemenea si Emma, Rikki, Charlotte si Lewis. Cand Rikki si Emma se trezesc vazand ca Cleo lipseste, hotarasc sa plece in cautarea ei, nefiindule frica de luna plina. Charlotte descopera bazinul cu luna si e la un pas sa devina sirena. sansa cu Emma, care ingheata apa chiar cand aceasta vrea sa o atinga.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 14. CLEO CONTRA CHARLOTTE (TO: Cleo vs. Charlotte)
Cleo crede crede ca a pierdut mult timp fara Lewis. Ii solicita un sfat lui Rikki pentru a restabili relatia cu Lewis si pentru a imbratisa abilitatile sale unice si peste astea, spre deosebire de Charlotte, Cleo nu e tocmai o fata obisnuita. Emma este dezamagita de avansarea sa la munca si de noul sau supervizor si de toate schimbarile de la cafenea.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 15. IREZISTIBIL (TO: Irresistible)
Zane il intreaba pe Lewis despre o portiune mitica a dragostei care ar avea efect asupra sirenelor. El il motiveaza pe Lewis ca ar putea folosi portiunea in scopul de a fi iar cu Cleo, dar Lewis il refuza zicand ca este un mit. Zane face rost de portiune si a ajuns din eroare la Nate de care se indragostesc si Cleo, si Emma, si Rikki. Intr-un final Zane si Lewis isi dau seama ca atunci cand fetele nu mai sunt langa Nate isi pierd pasiunea pentru el si reusesc sa-i fure portiunea.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 16. VIZIUNEA (TO: Visions)
Lewis este surprins cand viseaza ca Cleo este o sirena si este fotografiata de oameni. Mai tarziu, el si Cleo ii duc pe Elliot si Kim la parcul marin. Intre timp Emma crede ca se intampla ceva straniu intre Ash si Rikki.

- 17. PROBLEME CU LUNA PLINA (TO: Moonstruck)
Luna plina apare inca o data, dar fetele insista ca nu au necesitate de ajutorul lui Lewis. Asa ca Cleo si Rikki stau acasa la Emma, iar Ash vine in vizita. Dar cand fetele sunt afectate de Luna, Lewis trebuie sa le opreasca inainte ca ele sa ii spuna lui Ash de secretul lor.

- 18. TREABA SE INCINGE (TO: The Heat is On)
Emma se cearta cu Rikki din pricina lui Ash si Zane, dar in cele din urma Emma si Rikki se impaca cu ajutorul lui Cleo.

- 19. CODUL “GRACIE” – PARTEA 1 (TO: The Gracie Code – Part 1)
Cercetarile lui Lewis il conduc la Max, prietenul lui Gracie din anii 50. Max il sfatuieste pe Lewis sa nu o paraseasca pe Cleo daca o iubeste cu autentic.

- 20. CODUL “GRACIE” – PARTEA 2 (TO: The Gracie Code – Part 2)
Cleo, Rikki, Emma si Lewis acumula informatii despre Gracie si afla cu stupoare ca este bunica lui Charlotte. Charlotte isi da seama ca se intampla ceva cu Lewis. Charllote vede un film cu Gracie sirena!!!!

- 21. APOI AU FOST 4 (TO: Then There Were Four)
Charllote afla de bazinul cu luna din insula Mako si exact in momnentul cand luna plina se reflecteaza in apa Charllote se arunca in apa. I se atribuie puteri de sirena. A doua zi Charllote se intalneste cu Lewis si sare in apa si se transforma in sirena.

- 22. BALOANE, BALOANE SI PROBLEME (TO: Bubble Bubble Toil and Trouble)
Fetele se resemneaza cu faptul ca Charlotte este sirena si Lewis le convinge sa o invete sa-si descopere si sa-si controleze puterile. Fetele au inceput sa se inteleaga bine, dar atunci cand Emma, Cleo si Riki afla ca Charlotte are toate puterile de sirena, decid sa se indeparteze de aceasta.

- 23. NEPASATOR (TO: Reckless)
Nate il stropeste pe lewis cu apa, dar asta arunca carligul de la undita spre barca lui Nate si il darama din barca. Intre timp Charllote a cazut in bazinul de la parcul marin si se sperie de Ronny. Leweis si Cleo o salveaza. La cafenea Nate se bate cu Lewis. Dupa ce Nate pleaca iar cu barca, Charllote intra in apa si isi foloseste puterile asupra lui Nate.

- 24. COMPANIA DE TREI (TO: Three’s Company)
Este ziua lui Charllote, iar ea invita toti prietenii printre care si pe Emma, Cleo, Lewis si Rikki. Charllote le trimite pe Cleo si Emma sa ia ceva dintro depozit. Dupa ce Emma si Cleo au intrat Charllote ingheata manerul si face ca apa din bidoane sa sara pe fete. Atunci ele se transfrma in sirene si raman acolo pentru tot restul petrecerii.

- 25. SCHIMBAREA DE PE PLAJA (TO: Sea Change)
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

- 26. BATALIA FINALA (TO: Finale)
Charlotte se duce la bazinul cu luna si acolo apar si Cleo, Emma si Rikki. Ele se lupta cat pot pana cand Charlotte este aruncata in apa de fete si cand a aparut luna de 50 de ani Charlotte si-a pierdut puterile de sirena si nici nu va mai fi sirena vreodata.
H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26 H2O sezonul 2  Episod 7 26

All video on Youtube
sursa: wikipedia

Monday, July 14, 2008, 3:42
This news item was posted in H2O category and has 65 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

65 Responses to “H2O sezonul 2 – Episod 7-26”

 1. avatar

  Alexandra said on Tuesday, July 29, 2008, 3:07

  SALUT FETELOR!SUNT OMARE FANA AVOASTRA IN SPECIAL A TA CARIBA(RIKKI)!AM URMARIT DE LA INCEPUT ACEST SERIALUL H2O JUST ADD WATER.IMI PLACE FOARTE MULT DE TINE CARIBA,JOCI SUPER SI ESTI O ADEVARATA REBELA IN ACEST SERIAL.SI PRIETENELE MELE IUBESC ACEST FILM .TE POOP CARIBA SI NU UITA CE SPUN ACUM:TEEE IUBEEEESK RIKKIIII!!!!!!!!!!!!!

 2. avatar

  DUMITRANA said on Sunday, August 3, 2008, 11:41

  SALUT FETELOR!IMI PLACI FOARTE MULT DE TINE PHOEBE!!!DAR NU NUMAI DE PHOEBE CI SI DE CRAIG HORNER.IN ACEST SERIAL CLEO ESTE O ADEVARATA SIRENA CARE STIE IN TOT DEAUNA GASETI RASPUNSURI LA INTREBARI CARE AU UN RASPUNS DIFICIL.TE POOP PHOEBE(CLEO)SI NU UITA ASTA:TE IUBESC CLEO SERTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. avatar

  andreea said on Wednesday, August 6, 2008, 22:04

  buna ,vreau sa va spun ca imi place foarte mult h20 dar din pacate eu nu am urmarit de la inceput pt ca am fost ocupata cu scoala dar tot nu inteleg….in ce sezon va fi ash cu emma ?
  multumesc

 4. avatar

  andreea said on Wednesday, August 6, 2008, 22:08

  sau mai bine spus cand incepe sezonul doi?

 5. avatar

  povestitorul said on Thursday, August 7, 2008, 5:33

  Sezonul 3 va aparea pe micile ecrane in Australia, la sfarsitul lui 2008, sau inceputul lui 2009, iar lista episodelor nu se cunoaste inca.

 6. avatar

  monica said on Monday, August 11, 2008, 4:10

  super imi place foarte mult h2o…e cel mai tare serial for children’s australian….h2o-just add water…!!!!

 7. avatar

  alina said on Wednesday, August 20, 2008, 0:08

  hei ceau sunt alina am10 ani si imi place de voi

 8. avatar

  miruna said on Sunday, September 7, 2008, 11:23

  imi place h2o

 9. avatar

  miruna said on Sunday, September 7, 2008, 11:28

  in sezonul 2 cand va fi charlotte sirena o sa fie episoade diferite la 11:05 si 18:00

 10. avatar

  giovany said on Sunday, September 14, 2008, 3:44

  imi place h2o va poop mai ales pe tine cleo imi place mult serialu h2o :*:*va poop moolt

 11. avatar

  giovany said on Sunday, September 14, 2008, 3:44

  imi place de tine celo cel mai mult

 12. avatar

  giovany said on Sunday, September 14, 2008, 3:45

  si de rikki si de emma

 13. avatar

  Catalin said on Friday, September 19, 2008, 9:46

  Fetelor sunt mare fan H2O. Stiu ce se intampla in sezonul al treilea chiar am vazut cateva faze dinn seria a 3-a . Chiar imi pare rau ca Zane nu e sirena dar evapora apa si s-a despartit de Rikki. Sau ca Ema nu mai e sirena si vine Bella Si Will. Bella are puterea Emei Iar Will are puterea lui Charlotte diabolica Charlotte. care a incercat sa le atace pe fete si in ep. 26 din seria 2 la luna de 50 de ani a vrut sa fie singura sirena. Ce rautaciosa . Dar asa este scenariul. Tineti-o tot asa si veti fi cel mai tare serial din lume.Continuati cu aventura!!!

 14. avatar

  manda maria florina said on Saturday, September 27, 2008, 11:14

  salut fetelor mie imi place serialul ostru ser ca ma i sunt multe altele ca vreau sa le urmaresc si daca vreitti sa imi spuneti cand apar va multumesc ma cautati pe flory_manda va astept cu drag emma cleo si rikki sunteti tari va iubesc pe toate poate mai sunt sirene de adevaratere va iubesc pe toate si emma asa vrea sa am parul tau blod si am poze cu voi trei va iubesc ne mai auzim pe mess daca vreti sa vb cu mine
  ok

 15. avatar

  ade and crysty said on Sunday, September 28, 2008, 10:36

  salut suntem mari fane h2o abia asteptam sa inceapa sezoul 3 ne place de toate trei fete in special de cleo si louis

 16. avatar

  oana said on Monday, September 29, 2008, 1:15

  de ce emma placea si dc vine bella mam obisnuit cu emma, emma nu plecaaaaaaaaaaaaa bella jet

 17. avatar

  oana said on Monday, September 29, 2008, 1:22

  ash nu pleca nici tu charllote tu poti sa pleci dar emma nuuuuuuu su ash ci care face serialul nea dezamagit dc pleaca emma dc pleaca ash dc se desparte rikki si zene dc doamane dc doamne!!!!!!!!!!!!!!si an sezonu al 4 ce o sa mai fie o sa place si cleo sau rikki si o sa vina altcuneva nu mai anteleg nimik dc nu ramane cleo emma rikki pentru tot deuana trebuie sa para altele H2O RAMANE H2O DAR NUMAI CU CLEO EMMA RIKKI ELE SUNT SIRENELE NOASTRE FAVORITE NU BELLA SAU WILL SA FIE CLAR FARA NICIO DISCUTIE VREAU CA EMMA SA RAMANA !!!!!! VA ROG DOMNILOR CEI CARE FACETI SERALUL

 18. avatar

  oana said on Monday, September 29, 2008, 1:23

  MA SCUZATI NU AM SCRIS PREA BUNE AM AVUT NERVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 19. avatar

  marina said on Saturday, October 4, 2008, 1:20

  la episodul Compania de 3 …nu este ziua lui Charlotte..ci a lui Lewis iar Charlotte ii organizeaza o petrecere surpriza la ea acasa…oricum ms pt episoade (numele episoadelor si ce se intampla pe scurt in fiecare)…ff tare H20…

 20. avatar

  iulia said on Sunday, October 5, 2008, 2:49

  salut ,,Rikky” snt o mare fana a ta.esti o draguta

 21. avatar

  cristina said on Monday, October 6, 2008, 7:35

  Rikky TE IUBESC , PAR BLOND , OCHI ALBASTRI… ESTE PERFECT SI ESTI PE GUSTUL MEU AS VREA SA FIU SI EU SIRENA SI DASIGUR PUTEREA LUI RIKKY DE A INCALZI SI CAND SUNT AFARA CAND MA JOC DE A H2O SUNT RIKKY

 22. avatar

  emmy said on Monday, October 6, 2008, 10:18

  deci vreau sa spun ca toate cele din h2o sunt superbe si le besk moolt e foare sooper sezonul 3 lam vazut pe tot si imi plc mai ales batalia finala

 23. avatar

  laura said on Monday, October 6, 2008, 14:49

  deci eu am 21 de ani si ma uit la serial, doar ca nu cred k am vazut toate episoadele din seria 2. mi-as dori atat de mult sa am filmul la mine acasa, sa ma uit la el cand vreau eu, pt ca la tv nu arata toate episoadele la rand. dak are cineva filmul pe c.d. va roooog mult scrieti-mi si mie pe mail, daca vreti (va roooog muuuult) sa mi-l dati si mie. kissfromlaura@yahoo.com

 24. avatar

  Andreea said on Saturday, October 11, 2008, 12:47

  imi place mult de voi fetelor mai ales de rikki, sunt fana vostra nr 1!!! va iubesc cleo, emma si rikki!!!!!

 25. avatar

  buclea alexandra said on Monday, October 13, 2008, 9:57

  buna fetlor eu nu pierd niciun episod de a vostru si as dori si eu aidiurile voastre mai ales a lui rikki ea este cea mai frumoasa sirena din toata lumea eu colectionez si abtipildurile de la chio cips cu voi si am 35 si mai imi trebuie 5 si pot trimite albumul sa castig ceva cu voi de cand a inceput primul episod mam ingragostit de rikki si de ema si cleo dar cea mai frumoasa este rikki si mai imi doresc sa vad espisoade noi cu h2o si sunt cel mai mare fan h2o si am papusele care seamana cu voi si se transforma in le pun in apa si are puterile voastre si imi doresc sa vina si i n romania in barlad ca sa le vad si eu ce fel aratati in realitate nu de la tv si vrea si eu u n autograf cu voi si poze multe de cand a aparut chio cips cu h2o imi eu cate 10 12 pungi pe ziiiii ca sami cada dar imi cade doar in cateva punzi si cel mai multttttt imi doresc aidiulrile voastre va rog sa mi le dati si mie va pup si am sa mai va scriuuuu ca imi place de voi si am si melodia voastra va pup paaaaaaaa

 26. avatar

  alexia said on Tuesday, October 14, 2008, 7:38

  Dragutz filmul, h20, este un film pentru copii si vizionat nu numai de ei, ci si de adulti. Deci fetelor nu va mai pierdeti vremea sa scrieti ca va place de emma de riki de cleo, ca nu vad ele ce scrieti voi acolo de zor de idolatrizari, etc, etc…e chiar penibil…si finaly…e normal sa mai schimbe ceva in film sa vina noi actori…sunt mult prea putini ceea ce da impresia unui film ieftin. Sper sa vedem seriale cat mai interesante.

 27. avatar

  alina said on Friday, October 24, 2008, 9:50

  buna rikki sunt cea mai mare admiratoare m-as bucura daca mi-ai da id-ul tau pentru a vorbi maiu multe
  te iubesc

 28. avatar

  andre said on Sunday, November 2, 2008, 3:28

  H2o este foarte frumos mie imi place de EMMA,Charllote dar si de celelalte dar mai putin.Imi mai place de high school musical de acolo imi place de Gabriela,Troi,Sarpei si Ryan.Imi mai place si de HANNAH MONTANA adica MILEY CYRUS.Daca va place si voua ce imi place mie sa scrieti cu toti.Cele trei desene sunt preferatele mele.Sa imi dati si mie id-ul vostru va rog.Id-ul meu este pisi_andruta.

 29. avatar

  alexiuta said on Sunday, November 2, 2008, 3:45

  imi place h2o dar il vad numai la prietena mea andreea ca acasa nu ma lasa parinti mei.imi place foarte mult de voi.paaaaaaaaaaa

 30. avatar

  Alina said on Sunday, November 2, 2008, 12:52

  sall sunt o mare fana h2o in special a emmei,am urmarit fiecare episod,vreau cat mai repede multe episoade noi cu ele,ca deja am vazut episoadele astea de forte multe ori aproape ca le stiu pe de rost.daca vrea cineva sa ma cunoasca si e o mare fana atentie o mare fana h2o id meu:alinutza_9528.pwp

 31. avatar

  Lary said on Wednesday, November 5, 2008, 11:34

  E super misto besck rikky esti cea mai sooper si u emma

 32. avatar

  Lary said on Wednesday, November 5, 2008, 11:34

  voua va place h2o mie una mi se pare sooper:X:X

 33. avatar

  Lary said on Wednesday, November 5, 2008, 11:35

  aaa am uitat dak vreti dati add la id meu si poate vb mitran_larisa si lary_girl96

 34. avatar

  Claire Holt said on Thursday, November 13, 2008, 12:48

  salut,sunt Emma id-ul meu este claire_holt88

 35. avatar

  naomi said on Saturday, November 15, 2008, 13:01

  sunt naomi eu o plac cel mai mult pe ricki. h2o este cel mai frumos film.

 36. avatar

  roxana said on Saturday, December 6, 2008, 5:22

  rikki esti cea mai tare imi place si de emma si celo dar u cariba esti exceptionala va ubesk mult pe toate pwp dulce

 37. avatar

  denisa said on Saturday, January 3, 2009, 2:31

  imi place h2o!!!!!!

 38. avatar

  livs said on Tuesday, January 27, 2009, 0:53

  ce va place de rikky e urata mai frumoasa e emma

 39. avatar

  livs said on Tuesday, January 27, 2009, 0:53

  cica si aia ca e emma ma lasi?

 40. avatar

  amalia said on Saturday, January 31, 2009, 11:27

  imi place h2o seste super

 41. avatar

  RikkiCedrik said on Sunday, February 1, 2009, 14:40

  HEI AVETI ID LUI Rikki

 42. avatar

  RikkiCedrik said on Sunday, February 1, 2009, 14:44

  nu vreau sa vina bella de loc. va rog!

 43. avatar

  AnaLoVeClEo said on Sunday, February 1, 2009, 14:45

  Nu vreau sa vina Bela.Mam Obisnuit cu Emma.Numi prea placea de ea dar totusi …

 44. avatar

  Iulia said on Sunday, February 1, 2009, 14:48

  Rikki te pup dulce te iubesc va ador fetelor va rog sa nu fie adevarat cu bella ca o sa vina ca o sa ma dau cu capul de pereti daca vine bela dar bela este mai frumoasa decat emma dar amandoua sunt frumoase Va pup dulce fetelor mai ales Rikki SI Cleo.

 45. avatar

  laura said on Tuesday, February 3, 2009, 4:41

  Draga Cleo
  Sunt cea mai mare fana a ta .Am 12 ani si urmaresc filmul de la bun inceput.Vreau sa iti pun o intrebare: va avantajeaza faptul ca sunteti sirene?

 46. avatar

  povestitorul said on Wednesday, February 4, 2009, 0:22

  Daca doriti sa va cunoasteti mai bine si sa discutati liber, inscrieti-va in forumul nostru http://www.jocurilemele.ro/forum/

  Este simplu:
  - daca esti nou, te inscri http://www.jocurilemele.ro/forum/index.php?action=register
  - daca ai deja cont, te loglezi http://www.jocurilemele.ro/forum/index.php?action=login
  - daca ai nelamuriri, citesti ghidul nostru http://www.jocurilemele.ro/forum/index.php?action=help
  - daca tot nu te descurci, suntem aici ca sa te ajutam!

 47. avatar

  laura said on Friday, February 6, 2009, 4:51

  multumesc pt ghid.

 48. avatar

  Marin Alexandra Gratiela said on Tuesday, February 17, 2009, 0:38

  Imi plac mult episoadele H2O.Si vreau ID-urile tuturor personajelor din H2O.Va urez multsucces in continuare si sa faceti cat mai multe episoade minunate.

 49. avatar

  denisa said on Thursday, February 19, 2009, 3:12

  te iubesc riki

  te iubusc

 50. avatar

  patty said on Saturday, February 21, 2009, 4:21

  scuze dar nu era ziua lu charlotte,era ziua lui lewis iar apoi emma cleo si rikki ii pregatesc o surpriza.

 51. avatar

  bianca said on Sunday, February 22, 2009, 6:34

  mie imi place foarte mult h2o e cel mai frumos desene din lume aproape idu meu este bianca_sept

 52. avatar

  andreea said on Friday, March 20, 2009, 6:56

  sunteti super

 53. avatar

  alis said on Sunday, May 10, 2009, 6:19

  Mor,dupa…..h2o,vreau……id….vostru……Emma,Cleo,Rikki,Zein,etc

 54. avatar

  maria said on Friday, July 10, 2009, 1:20

  as vrea sa stiu si eu….s-a filmat deja sau se filmeaza sezonul 3 din h2o-just add water?????

 55. avatar

  maria said on Friday, July 10, 2009, 1:22

  in plus ador serialul “h2o-just add water”….cel mai tare…….va iubesc si succes in continuare……Dar imi pare foarte foarte rau ca in sezonul 3, emma va pleca. Nu va fi la fel fara ea. Imi va lipsi.Bella nu va fi ca ea.:((

 56. avatar

  gianina said on Wednesday, July 15, 2009, 3:01

  e sooper h2o chiar imi plk am urmarith toate episoadele din sezonul doi deaoarece cand era sezonul unu io nu prindeam jetix….imi plk cel mai mult de emma e o scumpik si o dulke si da k va citi mesajul asta sa stie ca o iubesc cu adevarat si sa ma stie ca ador gheatza…..i love emma…..imi plk si de rikki….si ea e dragutza..si frumoasa in schimb de cleo nu prea imi place e prea seioase datzii scene ma amuzante va rog nu cred ca i se potrivesc…ador acest serial si regret din tot sufletul ca din sezonul 3 emma va fi inlocuita de bella si ea e frumoasa ..dar nu o va putea sa o inlocuiasca nikiodata pe emma…ea va ramane cea mai speciala de aklo…vrea u sa va mai spun ca 70% din persoanele pe care leam intrebat de cn ii plk din h2o au zi ca le plk de emma 10 %de rikki si 20%de cleo…..o urask pe bella…pe wiliam si pe charlotte

 57. avatar

  lorena said on Saturday, August 8, 2009, 12:41

  buna imi place serialul h2o foarte mult si il urmaresc de la inceput si imi place foarte mult de cariba heine am id-ul ei si vb cu ea de fiecare data cand intra in sezonul 3 din h2o nu vreau sa intre bella emma este mai frumoasa decat bella si m-am obisnuit cu emma de la inceput va rog nu o aduceti pe bella in h2o o vreau pe emma.va iubes si sper sa inceapa cat mai repede h20-just add water.va pwp dulce mai ales pe cariba.pwp

 58. avatar

  Emy said on Wednesday, December 16, 2009, 6:02

  esti cea mai buna rikki . sunt un mare fan al tau.iti trimit pupici:-*:-*:-*

 59. avatar

  ExTr3me_3niGm@_MicutzZaaa said on Monday, February 1, 2010, 10:16

  fetele de la h2o nu o sa vada in vecii vecilor commentariile voastre ptr k in primul rand ele nu stiu de existentza acestui sait si in al2lea rand k nu stiu limba romana!!!!:))

 60. avatar

  andreea said on Monday, March 15, 2010, 4:01

  imi place mult de clo e  tare,cel mai tare din lume
   

 61. avatar

  miruna said on Friday, April 9, 2010, 4:47

  mor dupa “H20″.si mai ales o iubesc pe”EMMA”e atat de tare:frumoasa ,desteapta,etc..as vrea sa vb pe mess cu emm.
  imi place acest serial de cand a inceput .cea mai super e emma apoi rikii,cleo si cea mai si cea mai urata e BELLA.nu o vreau pe bella ci pe emma!!!!!

 62. avatar

  rybana said on Friday, May 28, 2010, 2:29

  mi-a placut dar acum este sezonul 3 cu bella

 63. avatar

  deea said on Sunday, June 27, 2010, 11:14

  nu va mai luati de bella ce daca a venit in serial nu puteti face nimic mie imi place de bella imi placea mai mult de emma dar ce sa ii faci eu sunt de acord ca bella si will sa vina in serial

 64. avatar

  Zane Bennett said on Monday, October 18, 2010, 6:35

  ba da ia mai ganditiva la sezonul 4 ma :X trebuie sa apara in 2011 ;)

 65. avatar

  bianca said on Thursday, September 8, 2011, 6:10

  sunteti cele mai frumoase fete din lume

Leave a Reply

*