Thursday, September 20, 2018

Fabuloasa aventură a lui Sharpay

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
5,181 views

Fabuloasa aventură a lui SharpaySharpay Evans (interpretata de Ashley Tisdale), execută un număr de dans la Lava Springs Country Club. Acolo ea intalneste un celebru producator Jerry Taylor (jucat de Pat Mastroianni), care ii oferă câinelui ei Boi o şansă de a juca in cel mai nou spectacol al său de pe Broadway. Sharpay il convinge mai târziu pe tatăl ei sa-i permita mutarea la New York pe cont propriu. El acceptă ezitant, dar el are o condiţie: în cazul în care planul esueaza, Sharpay este forţata să se mute înapoi cu părinţii ei şi să lucreze la Lava Springs.

În timp ce în New York, Sharpay este data afara din penthouse ei, deoarece acestea nu permite câini. În timp ce în disperare, ea il intalneste Peyton (jucat de Austin Butler), care ii ofera o garsoniera. Sharpay acceptă, dar este dezgustata de cum arata garsoniera. Sharpay, Peyton, şi Boi merg la cumparaturi pentru a schimba atmosfera din locuinta.

Peyton o vede pe Sharpay aflata în dificultate si o aduce la cursul Music Hall Radio City, care o face sa se simta mult mai bine. Acolo il intalneste pe Neal Roberts şi Samms Gill, producătorii de spectacol ai lui Jerry. Când ea descoperă ca il vor doar pe Boi, participa la auditi si se vede prinsa intr-o cursa importriva foarte competitivei Roger Elliston (jucata de Bradley Steven Perry). Câteva minute mai târziu, Sharpay il întâlneşte pe Amber Lee Adams, vedeta showului. Lăsând teatru, Sharpay este ameninţată de Roger că, dacă nu abandonează, vor exista consecinţe grave.

Restul aventurii in filmul ce va asteapta pe canalul Disney din aceasta toamna.

Tuesday, August 16, 2011, 1:46
This news item was posted in Disney category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Fabuloasa aventură a lui Sharpay”

  1. avatar

    fan 1 said on Thursday, September 8, 2011, 10:53

    Ashley e super de abi astept filmul si sun ce mai mare fana a iei o ador ea e cea mai tare

Leave a Reply

*