Friday, September 21, 2018

District 9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
185 views

District 9District 9 este povestea unor extraterestri care au aterizat pe Pamant cu 30 de ani in urma, fiind ultimii supravietuitori ai rasei lor. Pamantenii au asteptat atacuri ostile din partea acestora sau decoperiri in domeniul tehnologic, insa nimic deosebit nu s-a intamplat si, prin urmare, extraterestrii au fost sechestrati de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9.

Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii au devenit victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului. Atunci cand agentul guvernamental Wikus Van De Merwe (Sharlto Copley) este trimis in interiorul Districtului 9 pentru a face o investigatie si a afla scopul venirii extraterestrilor pe Pamant si natura armelor pe care le folosesc, acesta este infectat cu biotehnologia extraterestra. Observand situatia dramatica a refugiatilor, Wikus isi schimba pozitia si decide sa lupte impotriva oamenilor asupritori in numele extraterestrilor.

District 9 este bazat pe scurtmetrajul “Alive in Joburg” si produs de Peter Jackson, regizorul trilogiei Stapanul inelelor.

Friday, August 21, 2009, 1:19
This news item was posted in Film category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “District 9”

  1. avatar

    S0B0 said on Wednesday, September 9, 2009, 6:47

    filmul e o perla cinematografica. se simte bagheta lui peter jackson http://bit.ly/KyWI5

Leave a Reply

*