Saturday, September 22, 2018

Circle of Life din Lion King

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
1,759 views

Circle of Life din Lion KingRegele junglei, un mic leu pe nume Simba, este nascut in Africa. Scar, unchiul sau, caruia ii revine tronul abia dupa acesta, planuieste impreuna cu hienele sa-l omoare pe rege si pe micul print, pentru ca el sa devina rege. Regele este omorat, iar Simba traieste cu impresia ca a fost din vina lui. Dupa ani buni de exil, el este convins sa se intoarca pentru a-l detrona pe cel care i-a omorat tatal si a indrepta totul asa cum o dicteaza legile naturii.

Regele Leu (The Lion King) este un film de animatie lansat in 1994, produs de Walt Disney Feature Animation, regizat de Roger Allers si Rob Minkoff si lansat de Walt Disney Pictures si Buena Vista Distribution pe 15 iunie 1994 in Statele Unite.

Este al 32-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a inceput in 1937 o data cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici, si filmul de animatie clasica cu cel mai bun succes la incasari al tuturor timpurilor. Filmul urmareste viata lui, Simba, un leu din Africa care invata despre locul sau in “cercul vietii” si trece printr-o serie de obstacole pentru a deveni regele de drept.

Un film muzical, avand melodii compuse de Elton John si versurile lui Tim Rice, cu o coloana sonora compusa de Hans Zimmer. Coloana sonora si una din melodii au castigat premiul Oscar. Disney a preparat dupa aceea doua filme legate strans de Regele Leu: continuarea The Lion King II: Simba’s Pride si un semi-prequel, Regele Leu 3: Hakuna Matata (The Lion King 3: Hakuna Matata/The Lion King 3).

In jungla viata isi urmeaza cursul ei firesc. Soarele rasare, apune si rasare iar. Unii mor, altii se nasc. Regi si supusi traiesc alaturi. Intrigi se tes, crime se infaptuiesc, adevarul triumfa. Viata merge mai departe!

From the day we arrive on the planet
And blinking, step into the sun
There’s more to see than can ever be seen
More to do than can ever be done
There’s far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
Through the sapphire sky
Keeps great and small on the endless round

It’s the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life

It’s the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life

Friday, July 31, 2009, 6:46
This news item was posted in Film category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*