Thursday, May 24, 2018

Cartoon Network are un site nou super cool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
5,910 views

Cartoon Network are un site nou super coolPe noul site al televiziunii Cartoon Network puteti vedea multe desene animate in format video. Un design fresh si dinamic.

Canalul de televiziune Cartoon Network si-a relansat site-ul romanesc: www.cartoonnetwork.ro. O grafica speciala, continut nou-nout, jocuri si cel mai important orice copil isi poate crea PROPRIA PAGINA !

Tot ce si-ar putea dori un copil de la un astfel de site se regaseste pe www.cartoonnetwork.ro. Printre cele mai importante noutati se numara: Un nou sistem de control al informatiilor.
Permite actualizarea rapida a site-ului si o localizare mai buna a informatiilor. Cartoon Network isi propune prin intermediul site-ului romanesc – sa fie cat se poate de aproape de copii si sa comunice direct cu ei.
Ghid TV
Este o noua optiune care permite copiilor si parintilor sa vada programul Cartoon Network.

Mai mult: FIECARE COPIL POATE AVEA PAGINA PERSONALIZATA!
Surpriza surprizelor ! Noul site www.cartoonnetwork.ro permite tuturor utilizatorilor sa-si creeze o pagina personalizata, numita CN-ul meu. Poti incarca o fotografie cu tine, poti allege un wallpaper, iti poti invita prietenii, intri in concursuri, te joci tot felul de super-jocuri, strangi monede si trofee, afli o multime de informatii despre eroii Cartoon Network si desigur gasesti multe, multe surprize!

Si nu in ultimul rand, ORICE COPIL SE POATE INSCRIE IN CURSA PENTRU O TABARA FANTASTICA!
Noul site www.cartoonnetwork.ro ofera tuturor copiilor posibilitatea de a participa la concursul verii, al carui premiu este un loc in Tabara de la Suncuius, in perioada 15-21 august. Aventura, concursuri, distractie si premii ii asteapta pe cei mai indrazneti dintre copii!

Cartoon Network este canalul pentru copii nr.1 n Romania – dintre canalele care se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 15 ani – conform studiului de audienta realizat de GfK Romania pentru perioada 1 ianuarie 22 iunie 2009.

sursa: comunicatemedia

Friday, July 17, 2009, 6:45
This news item was posted in Info utile category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Cartoon Network are un site nou super cool”

  1. avatar

    masha said on Friday, August 7, 2009, 11:37

    :) good very good film

Leave a Reply

*