Friday, September 21, 2018

Barbie in Rapunzel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.75 out of 5)
Loading ... Loading ...
19,445 views

Barbie in RapunzelBarbie in Rapunzel

Povestea frumoasei Rapunzel, fata cu cel mai frumos par din lume, care era servitoare in casa unei vrajitoare rea. Viata ei se schimba insa, cand descopera pensula magica. Barbie in Rapunzel va va arata ca dragostea si imaginatia pot schimba lumea.

DE MULT, TARE DE MULT, pe vremea cand inca existau dragoni si magie, traia o fata pe nume Rapunzel. Avea cel mai minunat par din lume, dar nu si o viata la fel de minunata. Ea era servitoarea unei vrajitoare rele si invidioase, Gothel, care o tinea ascunsa in desisul padurii interzise, inconjurata de un perete inalt de sticla. Soarta lui Rapunzel se schimba insa cand descopera pensula magica. Aceasta o va insoti intr-o calatorie in care fata va scapa de toate supararile, va aduce pacea intre doua regate rivale, si se va indragosti de frumosul Print Stefan. Rapuzel va reusi toate acestea cu ajutorul lui Penelope, ultimul dragon fioros.

Kelly, cea mica, ar vrea sa invete sa picteze si aflandu-se in impas, ii cere lui Barbie idei despre ceea ce ar putea picta. Aceasta ii raspunde cu multa ingaduinta ca ideile vin din propria imaginatie, ca ele sunt intotdeauna minunate si ca aduc in realitate orice vis. Toate acestea ii amintira lui Barbie o poveste intamplata cu foarte, foarte mult timp in urma, in vremea castelelor cu regi, pe timpul magiei, padurilor fermecate, cu monstri si dragoni. Pe atunci, o minunata fata, cu cel mai frumos par din lume, pe nume Rapunzel, traia inchisa in castelul groaznicei vrajitoare Gothel. Acesta era ascuns in intunecimea padurii interzise, inconjurat de un perete inalt de sticla.

Rapunzel era servitoarea vrajitoarei, iar aceasta o persecuta supunand-o la cele mai dificile sarcini. Singura sa iesire era prin pictura, cu ajutorul imaginatiei. Insa intr-o zi viata sa ia o cu totul alta intorsatura datorita descoperirii pensulei magice.

Un uimitor film de animatie pe computer, in care o veti reantalni pe laureata cu Oscar Anjelica Huston in rolul lui Gothel si pe Cree Summer in rolul lui Penelope. Pe coloana sonora a filmului se regasesc piese interpretate de Samantha Mumba si Orchestra Simfonica din Londra.

Tuesday, November 11, 2008, 1:44
This news item was posted in Barbie, Film category and has 0 Comments so far.
Tagged with: , ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*