Friday, September 21, 2018

Barbie in Lacul lebedelor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
15,177 views

Barbie in Lacul lebedelorBarbie Of Swan Lake / Barbie in Lacul lebedelor (2003)

Intrati intr-o lume de dragoste si incantare. Barbie se trezeste la viata in al treilea sau film de animatie, Barbie in lacul lebedelor. Avand la baza superba muzica a lui Ceaikovski si minunatul basm, Barbie joaca rolul lui Odette, tinara fiica de brutar, care urmeaza un inorog in Padurea Fermecata.

Vrijitorul cel rau, Rothbart, care doreste sa o ingenuncheze pe verisoara sa, Regina cea Buna si sa cucereasca Pidurea, o transforma pe Odette intr-o lebada. Regina cea Buni face astfel incit Odette e om noaptea si lebada ziua. Odette afla ca, desi nu e persoana cea mai potrivita pentru aceasta misiune, e destinul ei sa salveze Padurea Fermecata de Rothbart. Dar cum poate o tanara fata, inarmata doar cu curaj, cinste si inteligenta, sa realizeze acest lucru, in timp ce tanarul print Daniel se indrigosteste de ea?

Barbie in lacul lebedelor combina fantezia, baletul si muzica de neuitat a lui Ceaikovski, in interpretarea Orchestrei Simfonice din Londra.
Peter Martins, conducatorul Baletului din New York, a coregrafiat minunatele scene de dans ale acestui balet spectaculos intr-un mod cu totul inedit. Barbie in lacul lebedelori ne arata ca fiecare dintre noi suntem mai curajosi decit credem.

Alte secvente:

Tuesday, November 11, 2008, 2:56
This news item was posted in Barbie, Film category and has 1 Comment so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “Barbie in Lacul lebedelor”

  1. avatar

    vantura larysa said on Wednesday, December 3, 2008, 7:29

    you are the best….I love you:X:X:X:X:X:X:X

Leave a Reply

*