Thursday, September 20, 2018

AKB48

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
754 views

AKB48
Japonia se poate mândri cu cea mai numeroasă trupă de fete. AKB 48 este alcătuită din nu mai puţin de 200 de membre pentru care formaţia a intrat în Cartea Recordurilor. Trupa a fost înfiinţată în anul 2005, în Tokyo. Fetele au ajuns adevărate vedete în Japonia.Primul single al fetelor s-a vândut în 500 de mii de exemplare, numai în prima săptămână de la lansare, dar producătorul lor nu se mulţumeşte cu atât.

AKB48 – Baby! Baby! Baby!
\

Eguchi Aimi, cea mai noua membra a grupului AKB48, este o imagine generata pe calculator.

La fel ca si colegele ei, este intruchiparea unui idol pop adolescent: are vocea dulce, parul perfect, pielea stralucitoare si este noua imagine a companiei de dulciuri Glico. A aparut in numarul din 13 iunie al Shukan Playboy, unde a fost caracterizata drept o “bomba sexy”. Este foarte speciala pentru ca este o imagine virtuala rezultata din combinarea trasaturilor celorlalte membre ale trupei.

Aimi este de fapt o imagine generata de calculator si a fost creata din “bucati” ale altor membre ale grupului: ochii lui Atsuko Maeda, parul lui Yuko Oshima, conturul fetei lui Takahashi Minami, gura lui Mariko Shinoda, nasul lui Tomomi Itano si sprancenele lui Mayu Watanabe, iar vocea e a unei alte membre, Yukari Sasaki.

Grupul si compania Glico au incercat sa faca lumea sa creada ca Aimi este reala, dar unii fani ai AKB48 au inceput sa suspecteze ca lucrurile nu sunt in regula cand si-au dat seama de asemanarea cu celelalte membre. Altii, in schimb, au observat ca, desi gesturile ei par normale, ochii nu au expresie.

Cand adevarata identitate a lui Aimi s-a aflat, Glico a postat pe site-ul oficial un video in care arata cum a fost creata. De asemenea, oricine poate intra pe site sa isi faca propriul star virtual.

The Making of Japan virtual character AKB48′s idol “Aimi Eguchi”

Tuesday, July 19, 2011, 7:36
This news item was posted in Muzica category and has 1 Comment so far.
Tagged with: , , ,

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to “AKB48”

  1. avatar

    tabahiko said on Thursday, August 11, 2011, 13:49

    Aceasta este vtr. mi te rog punctul de vedere
    .

Leave a Reply

*