Tuesday, July 17, 2018

7 secrete despre cum sa gatiti sanatos masa de Craciun

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
5,863 views

7 secrete despre cum sa gatiti sanatos masa de Craciun1. Folositi aburul – gatitul la abur pastreaza nutrientii in alimente si deci mancarea este mai sanatoasa.

2. Folositi microundele. Nu este o metoda foarte eficienta, dar da roade daca aveti ceva de dezghetat, de incalzit sau chiar preparat ceva legume. Aveti insa grija ce introduceti in cuptorul cu microunde pentru ca riscati ca masa de Craciun sa se transforme intr-o amintire.

3. Rotisarea pentru carne. Deja majoritatea cuptoarelor de aragaz au si o mica rotiserie. Acolo e cel mai bine sa pregatiti carnea, indiferent daca ii faceti ulterior vreo garnitura sau vreun sos.

4. Fierberea, desi ia mult din gust, este recomandata in locul prajelii. Si asa veti manca o gramada de bunatati de Craciun ca sa mai incarcati ficatul si cu prajeli.

5. Daca, totusi, vreti sa prajiti, incercati sa folositi fie ulei presat la rece fie ulei de masline. Atentie, tot ce prajiti se pune in tigaie imediat, fara a astepta ca uleiul sa se incinga – este un secret descoperit recent de savanti si de gastronomi.

6. Frigerea este foarte la indemana si impaca pe toata lumea. Secretul e ca, din cand in cand, sa stropiti carnea cu putin vin.

7. Gratarul de aragaz – este la indemana, il are toata lumea si gatitul cu el este foarte sanatos.

Asculta-l pe Mos Craciun povestindu-si aventura.

Monday, December 17, 2007, 12:58
This news item was posted in Jocuri category and has 0 Comments so far.

Va puteti abona la acest site prin RSS feed sau prin email.
abonati care citesc acest site

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*